МАЙСТЕР – КЛАС “COOL GAMES” В МІЖНАРОДНІЙ ФРАНЦУЗЬКІЙ ШКОЛІ

6 грудня представники Київське міське відділення Комітету ФВС МОН України та Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні завітали до Міжнародна Французька школа Ecole française internationale de Kyiv .

Проведення заходу співпало з Днем Святого Миколая, то ж представники Київського міського відділення КФВС МОН попіклувались про відповідний настрій заходу і провели захоплюючий майстер-клас. Захід був проведений з метою підготовки учнів до міського етапу V Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів закладів загальної середньої освіти м. Києва “Cool Games” .

Під час майстер-класу учні отримали чудову можливість ознайомитися з правилами та різноманітними естафетами, які вони вдало відпрацювали на практиці. Це дозволило школярам не тільки освоїти основи гри “Cool Games”, а й відчути власний результат. Учасники змагань відпрацьовували естафети з особливим захопленням та ентузіазмом, проявляючи не лише власні фізичні навички, а й вміння спільно працювати в команді.

Представниками Фонду розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні на захід було запрошено майстра спорту міжнародного класу, призера чемпіонату Європи з регбі, Раміля Хайрулліна. Спілкуючись з дітьми французькою мовою, Раміль Хайруллін не лише вразив учасників своїми спортивними досягненнями, а й знанням мови – особисто привітав їх французькою мовою зі святом Святого Миколая.

Наприкінці заходу учасники отримали в подарунок солодощі, що стало чудовим завершенням заходу, залишаючи яскраві та приємні враження в пам’яті кожного учасника. Захід був не лише пізнавальним, заохочувальним, а й яскравою подією для учнів, що сприяє здоровому способу життя та підтримує інтерес учнів до фізичної активності.

По завершенню майстер-класу, було домовлено провести ще один захід для учнів – майстер-клас з безконтактного регбі-5 для участі в Шкільних іграх.

Висловлюємо щиру вдячність представникам Київське міське відділення Комітету ФВС МОН України та Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні за підтримку спортивних ініціатив в школі!

Дякуємо Збройним силам України за захист!🇺🇦

Низький уклін Вам, дорогі наші Воїни Світла і з Днем Збройних сил України!💙💛

Київське міське відділення Комітету ФВС МОН України

Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України – КФВС МОН України

Фонд розвитку дитячо-юнацького регбі в Україні

Міжнародна Французька школа Ecole française internationale de Kyiv

Recommended Posts